Single Blog Title

This is a single blog caption

Testosteron Cypionate 250 mg ml 10ml vial HP

Testosteron Cypionate 250 mg ml 10ml vial HP

Testosteron Cypionate hoeft maar ëën keer in de week geïnjecteerd te worden en is daardoor zeer gebruiksvriendelijk. Wanneer enkel Testosteron Cyptionate gebruikt wordt, zorgt het voor veel spiermassa en spierkracht. Met toevoeging van Masteron Enanthaat en/of Trenbolone Enanthaat win je droge spiermassa en oxandrolon kopen spierkracht. Toevoeging van Deca of Boldenone zorgt voor extra spiermassa, zie ook het tabblad « kuren » hieronder. Testosteron geeft zowel oestrogeen als androgeen gerelateerde bijwerkingen. Voorbeelden hiervan zijn vermannelijking, haargroei, gyno, waterretentie, verlies van hoofdhaar en prostaatgroei.

  • Testosteron cypionaat is een synthetisch derivaat van testosteron in de vorm van een in olie oplosbare 17 (beta)-cyclopentylpropionaatester.
  • Het heeft een werkingsduur van om en nabij de 20 dagen en schijnt ietwat ‘sterker’ te zijn dan het enanthaat en cypionaat.
  • Zuiver testosteron dat niet aan een ester is gebonden, heeft namelijk maar een halfwaardetijd van ongeveer 2-4 uur.
  • Door de snelle ontwikkelingen in de medische wetenschap kunt u vandaag de dag voor bijna elke gezondheidsprobleem een remedie vinden.
  • Een kleurloze vluchtige ontvlambare vloeistof die wordt geproduceerd door de natuurlijke fermentatie van suikers en het bedwelmende bestanddeel is van wijn, bier, sterke drank en andere dranken.

De meest bekende voorbeelden zijn testosteron propionate en testosteron enanthate. Zie de tabel voor de toedieningsfrequentie van de verschillende vormen van testosteron. Het is ook mogelijk om pure testosteron (zonder ester) te injecteren, dit is ook de enige vorm die als oplossing in water verkrijgbaar is.

Onder welke namen is testosteron verkrijgbaar?

Het heeft een werkingsduur van om en nabij de 20 dagen en schijnt ietwat ‘sterker’ te zijn dan het enanthaat en cypionaat. Tegelijkertijd kun je er daarom donder op zeggen dat ook de specifieke testosteron-bijwerkingen die zo meteen de revue passeren er steviger in zullen hakken. De langwerkende esters worden in de reguliere geneeskunde gebruikt tegen hypogonadisme en uitgeprobeerd als mannelijk anti-conceptiemiddel.

Testosteron Cypionaat – Compleet Overzicht

De hulpstoffen ethanol, propyleenglycol en butylhydroxytolueen in de gels kunnen huidirritatie en een droge huid veroorzaken. Het is vrij duidelijk dat als je bent overgestapt op het testen van de C-dosering, je een aantal effectieve resultaten verwacht met betrekking tot bodybuilding. Vetvrije, gebeeldhouwde body is iets dat mensen en bodybuilding-aspiranten ertoe aanzet om over te schakelen naar deze steroïde. Een kleurloze vluchtige ontvlambare vloeistof die wordt geproduceerd door de natuurlijke fermentatie van suikers en het bedwelmende bestanddeel is van wijn, bier, sterke drank en andere dranken. Wordt ook wel gebruikt als industrieel oplosmiddel en als brandstof. Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Deze esters vertonen een zeer grote gelijkenis met het natuurlijke testosteron en vinden in het bodybuildingcircuit gretig aftrek. Met uitzondering van het undecanoaat dat we zojuist bespraken, worden alle esters geïnjecteerd waardoor de lever in grote mate ontlast wordt. Dit onderscheidt de lang werkende enanthaat, cypionaat en heptylaat van het korter werkende propionaat.