Single Blog Title

This is a single blog caption

7. Din beskrivning later passiv-aggressiv, ruskig eller desperat

7. Din beskrivning later passiv-aggressiv, ruskig eller desperat

En annan anledning till att du nog inte far nagra bra matchningar ar att din profil utfor att du verkar pro ointressant. | iStock

Som Anne Helen Petersen rapporterar forut Buzzfeed, ‘det mesta fran det roliga med att betrakta in folk tala rentav inte med dem, men tanker gallande ifall du vill kackla med dem eller ej och hur ”nar du sveper igenom profiler och ser pa foton pa Tinder. Folk valjer att svepa at hoger baserat gallande allihopa typer fran immateriella faktorer. Men dessutom om du antaga att du ar en ganska attraktiv och fangslande person, kanske det ej ar uppenbart for andra Tinder-anvandare. Valj foton som kommunicerar nagot ifall dig istallet forut bilder dar du stirrar uttryckslost in i kameran. Och dela dina intressen gallande din profil istallet for att beratta en vag skildring, enkom bruka emoji eller beratta att du ar flytande i sarkasm.

5. Dina foton skickar misstag signaler

Du ska alltid besta dig personligen. Men samtidigt, se till att dina foton skickar domstol signaler och malar precis bild | iStock

Petersen rapporterar att faktorer som ras, klass, religion och kultur all spelar en roll i vara attraktioner forut andra och de profiler som vi sveper direkt pa. (OkCupids Christian Rudder inneha kopiost information om ras och attraktion , ifall du letar efter en bra lasning om amnet.) Petersen konstaterar att ‘Ingen vill forlita att deras attraktioner ar rasistiska, klassiska eller pa annat satt diskriminerande’, tillika ifall de stundtals ar det. Med det i atanke vill du vara reserverad med hur du skildrar dig jag om du vill maximera dina matchningar.

Om du vill att din profil ska lasas som medelklass eller overklass, valj inte ett bild dar du bar en cowboyhatt eller hanger bredvid en pickup som haller den stor du just fangade. Eller Asien damer som letar efter Г¤ktenskap, ifall du ej vill att potentiella matchningar forut att omedvetet marka dig en hipster, valj ej ett foto dar ditt skagg vaxer ut och du bar haret i en manbulle. Om du ej vill att folk amna antaga att din religion ar jatte- nodvandig for dig, valj ej ett bild som visar tradande. Det ar inte ett dyft felaktigt med att besta dig sjalv, men glo objektivt gallande dina foton och klubba ifall de projicerar bilden du vill att de amna.

6. Du projicerar nagra laskiga vibbar

Massa brukare uppskattar Tinder battre an traditionella dejtingsappar, darfor enbart personer de har uttryckt hag for kan kontakta dem. Men du kanske ej far flertal manniskor som uttrycker engagemang for dig om du projicerar laskiga vibbar. Bilder som har olyckligt ansiktshar, daliga utstyrsel, morka solglasogon, ett skumt ansiktsuttryck eller andra tvivelaktiga val kan besta en stor avstangning pro potentiella matchningar. Ingen vander sig till en dejtingsapp pro att bli trakasserad, sa om du far dig att se ut som den ganska fran person som andra vill undvika i barer, ar det inte troligt att du far bra matchningar. Det betyder inga foton dar du ser arg eller grinig ut. Och om du ej foreslar datum gallande offentliga platser kan du skramma bort de konsument som ar intresserad av dig.

Vi har alla vara brister, och ingen som nog vill koppla sig till eller motas ett datum med dig forvantar sig att du ska besta fullkomlighet. Men en beskrivning som later desperat, passiv-aggressiv, berattigad eller helt enkelt obehaglig kommer ej att bidra dig ratt svep. Folk anvander Tinder pro att svira, oavsett om de ser det laka som ett lek eller hoppas kunna njuta fran processen med att dejta. Sa plocka inte bort det roliga genom att besta negativ, eller genom att bevilja som en forlorare i din skildring. Skriv inte ifall vilken ganska fran anatomi du onskar i ett datum. Anvand ej klicheer, skryt inte ifall din sexuella expertis, visa det inte ljuda som om du antaga att du har sann till sex eller ett karleksforbindelse och gestalta ej om foraldrade konsroller.