Single Blog Title

This is a single blog caption

Tinder Bios for killar som fangar hennes uppmarksamhet

Tinder Bios for killar som fangar hennes uppmarksamhet

Vad anser din Tinder Bio ifall dig?

Nar singlar letar efter lite avlastning med sitt dejtingsliv ringer de inte Ghostbusters. I stallet kallar de ghostwriter – Meredith Golden , aka The Tinder Whisperer. Golden far betalt forut att vanda sida igenom tusentals profiler och landa sina kunder sa lysande Forsta dejten , och hon havdar att hon inneha sett praktiskt taget allihopa dejtingsprofiler i New York (och kommer alltid ihag de daliga). Sjalv kanner allihopa, sjalv overdriver inte, anser hon.

Visst, fantastiska bilder ar bestammande forut att hjalpa en dejtingsprofil att avvika ut, men en bra bio kan gora skiljaktighet mellan en svepning oh-va och en svep nu-uh. Saken ar att det ej stadse ar sa enkelt att besta smart och snabb. Ifall du tar nagra swipes ser du bios som ar for ordiga, ej visar nagon personlighet eller blott ar helt tomma.

Golden paminner ifall en profil hon sag som inkluderade mannens laka livshistoria ifall att gifta sig (och senare avskilja sig) med sin hjartevan i gymnasiet. Behalla nagra grej till datumet, rader Golden och test att undvika att besta for specifik eller krasen.

Enligt Golden bor du begagna din bio forut att projicera att du ar en framat och rolig person att besta med. Malet ar att uppegga manniskor till dig, sager hon. Du maste ha nagot som folk kan vacka intresse for sig i.

Den basta bioen ar en som du allena kommer fram till, men tyvarr ar det avsevart lattare sagt an gjort. Golden anser att om du behover lite motivation hjalper det dig att erinra varfor du skriver bioen i forsta hand.

Poangen med en bra bio ar exakt som en bygel pro att bidra manniskor nagot att kackla om pro att enkelt styra konversationen, forklarar hon. Den enkla och roliga skamten ar normalt den som konverterar till ett datum. Det finns inte ett dyft varre an nar en pratstund kanns som att dra i tanderna, det har ar de snabbaste konversationerna som ger borttagning.

Sa ifall du ar helt bit om hur du startar din bio eller blott behover handrackning med en zinger-linje, foreslar Golden att du anvander ett av dessa propa pro att anpassa din speciell personlighet. Minst bor det bidra din bio en liten start innan du koper ut den riktiga saken.

Alskar du att fara stundtals? morsning korsning, bry dig ej ens om att namna det i din bio, sager Golden. Att uppge att du gillar att bege sig ar i niva med att du kan lika enkelt ha kungen dig jeans som du kan ha en smoking eller att du behandlar VD gallande likadan metod som du behandlar vaktmastaren, konstaterar Golden.

Men ifall du sannerligen ar en globetrotter som inneha passerat 45 lander (och raknar), plocka upp det gallande ett smidigt fason:

Om du ar nagon som alskar att dansa och vet hur man ska ha det bra, presentera hur lajbans du ar. Visst, du kan placera en favoritlyrik som sammanfattar dina kanslor, eller sa kan du forfatta nagot sa arme:

Tinder Bios for killar som fangar hennes uppmarksamhet

Ifall du ar Mr. Smarty Pants, lista va du tycker om – sag inte enkom att du ar intelligent. Vilken ar din favoritpodcast? Den senaste boken du laste? Talar du fem sprak? Namn nagot som provocerar en pratstund i din bio. Har ar ett foredome fran Golden:

Under tiden varje och en fran dina bilder inte behover vara en selfie utan gym, forklarar Golden att det fortfarande ar en bra koncept att utarbeta din passion for fitness i bio. Har ar ett par alternativ for fitnessentusiasterna dar ute:

Om du skapar konst du ar stolt over kan du lagga upp den som ett bild i din profil (sa lange det inte ar det forsta). Det ar en bra konversationsstartare, sager Golden. Arme ar ett snabb foredome om du ar malare:

Ifall du ar snubblad och forsoker komma gallande nagot unikt om dig jag, bidra dig allena en break. Valj istallet din favoritprogram eller film och skriv en detalj som sakert kommer att infanga nagon. Om du namner nagot kontroversiellt ar det troligt att du kommer att utlosa nagon ganska av pratstund.

Vagrar du att missa ett parti av ditt favoritlag? Visa hur massor du alskar sport. Golden, som ar baserat i New York, gav ett roligt foredome forut de svara fansen av de svarta, orange och blaa dar ute.

Enkom att banka baver mat rosa det inte. Om du ar sa mycket matalskare som du sager att du ar, bevisa det. Bli specifik i din biografi om de basta tacos i din stan eller varenda du ska ha ett fabulost Manhattan. Golden gav tvenne exempel som du kan anpassa darpa:

Har du en aventyrlig blad? Funderar du pa att besta stjarnan i uppfoljningen fran Free Solo? Att ha en djarv blad ar en av de egenskaper som vissa kvinnor letar efter hos en man . Golden gav ett par bioideer nedan:

Om du och din basta knopp ar oskiljaktiga ar det helt OK att visa att du ar en stolt husdjursforalder. Har ar nagra ideer pro att borja:

Det arme ar din tillfalle att salufora dig allena, sa kika till att du gor det hederligt, exakt och med en aning emotion. Och glom inte att svepa som du anser det.

  • Basta online dating webbplatser for 2019
  • Atta misstag de flesta killar forstar kolla in denna webbplats ej att de utfor gallande dejtingsappar
  • Din definitiva guide forut att fa allihopa Tinder-matchningar